Lehdistötiedote

Handheld julkistaa suuren tuoteparannuksen lujitettuun Algiz 10X -tablettiin

[Lidköping, Ruotsi, 4.2.2015.] Ruotsalainen lujitettujen kannettavien tietokoneiden ja älypuhelinten johtava valmistaja Handheld Group julkisti tänään suuren tuoteparannuksen suosittuun lujitettuun Algiz 10X -tietokoneeseen. Algiz 10X on 10 tuuman tablettitietokone, joka on suunniteltu kenttätyötä tekeville ammattilaisille. Nyt parannuksen myötä Algiz-tablettiin tulee uusi Windows 8 -käyttöjärjestelmä ja aiempaa huomattavasti tehokkaampi, suorituskyvyn kaksinkertaistava suoritin. Nämä parannukset nopeuttavat sekä käynnistymistä että käyttöä ja parantavat tabletin ohjelmistoyhteensopivuutta.

Algiz 10X -tabletilla on IP65-suojausluokitus, ja se täyttää Yhdysvaltain armeijan käyttämien tiukkojen MIL-STD-810G-standardien kosteuden, pölyn-, veden-, tärinän-, iskun- ja äärilämpötilojen kestoa koskevat vaatimukset. Siinä on suuri 10,1 tuuman kosketusnäyttö, joka näkyy erinomaisesti kaikenlaisissa olosuhteissa. Tästä huolimatta Algiz 10X painaa vain 1,3 kg ja on 32 mm paksu.

Handheld julkisti tänään Algiz 10X -tablettiin tehtävästä suuresta tuoteparannuksesta. Lujitetussa Algiz 10X -tietokoneessa on nyt uusi Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmä (jonka voi tarvittaessa muuttaa Windows 7 -käyttöjärjestelmäksi, mikä lisää tabletin käytön joustavuutta). Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmän parannettujen ominaisuuksien avulla käyttäjät voivat luoda helposti yhteyden yritysverkkoihin, käyttää toisia tietokoneita tabletin kautta, salata tietoja ja tehdä paljon muuta.

Koska käytämme viimeisintä Microsoftin käyttöjärjestelmäversiota, asiakkaamme voivat nauttia laitteiden nopeammasta käynnistymisestä ja käytöstä, paremmasta ohjelmistojen yhteensopivuudesta ja paremmasta kosketusnäyttöpohjaisten tablettien tuesta sekä monista muista eduista, kertoo Handheldin tuotehallintajohtaja Johan Hed.

Uusi Algiz 10X sisältää myös tehokkaan Intelin neliytimisen 1,83 GHz:n N2930-suorittimen, jossa on 2,16 GHzin tehonlisäys. Suoritin mahdollistaa sekä paremman suorituskyvyn että pienemmän käyttölämpötilan. Algiz 10X:n aiempaan suorittimeen verrattuna N2930 yli kaksinkertaistaa suorituskyvyn, RAM-tuen, ytimien lukumäärän ja suorituskyvyn wattia kohti.

Olemme lisänneet suorituskykyä huomattavasti käyttöaikaa tai mekaanista muotoilua heikentämättä”, Hed tiivistää. ”Olemme myös parantaneet langattoman tiedonsiirron tukea. 2,4 GHz:n 802.11 b/g/n -liitettävyyden lisäksi tuemme nyt myös langattomia standardeja 802.11ac ja 802.11a 5 GHz:n taajuudella. Uusi ja parempi Algiz 10X tukee myös LTE-standardia, joka mahdollistaa huomattavan paljon nopeammat tiedonsiirtonopeudet ja paremman verkkoyhteyksien kokonaiskattavuuden.

Algiz 10X:n tärkeimmät ominaisuudet:

  • tehokas 1,83 GHz:n Intel N2930 -kaksoisydinsuoritin
  • 128 Gt SSD, laajennettavissa microSD-muistikortin kautta
  • 4 Gt DDR3 RAM -muistia
  • Windows 8.1 Industry Pro (jonka voi palauttaa Windows 7 -käyttöjärjestelmäksi)
  • 10,1 tuuman kosketusnäyttö, joka käyttää erittäin kirkasta MaxView-näyttötekniikkaa
  • IP65-suojausluokitus ja tiukkoja MIL-STD-810G-testistandardeja vastaavat ominaisuudet
  • LTE-mahdollisuus täysin sisäänrakennetun modeemin ja antennien kanssa
  • sisäänrakennettu u-blox®-GPS-vastaanotin ja WAAS/EGNOS/MSAS-toiminnot
  • ulkoisten GSM- ja GPS-antennin läpivienti
  • useita liitettävyysvaihtoehtoja, mukaan lukien WLAN ja BT, USB 2.0- ja USB 3.0-, VGA- ja RS232-portit

Kuten kaikki Handheldin lujitetut kämmenmikrot, älypuhelimet ja mobiilitietokoneet, myös Algiz 10X on suunniteltu erityisesti geomatiikan, logistiikan, metsänhoidon, joukkoliikenteen, kunnallistekniikan, rakennusalan, huoltoalan, kaivosteollisuuden, armeijan ja turvallisuussektorien kenttätyöntekijöille.

Uusi parannettu Algiz 10X on saatavissa ja tilattavissa heti.

Twiittaa tämä:

Handheld ilmoittaa suuresta tuoteparannuksesta lujitettuun Algiz 10X -tablettimalliin

Median yhteyshenkilöt:

Juhani Salas, Toimitusjohtaja, Handheld Finland Oy, 050 441 7705

Sofia Löfblad, markkinointipäällikkö, Handheld Group, Ruotsi: +46 510 54 71 70